Er du i tvivl om, hvad en Santoku-kokkekniv er, og hvonår i madlavningsprocessen den skal bruges? Det kan du blive meget klogere på her, hvor du også kan se vores udvalg af de slidstærke Santokuknive.
Se vores udvalg her hos Susanne-Schmidt eller besøg vores butik i Fredensborg for yderligere vejledning til valg af kniv eller afprøvning af kniv før køb.
Læs mere..
Hvad er en Santokukniv?
Santokukniven kender mange under navnet grøntsagskniv, og den er kendetegnet ved sin lidt kortere klinge og den let buede spids. Kniven er kendt for sin alsidighed og præcision, der gør den velegnet til alle former for udskæringer. Dog er kniven særligt god til grøntsagsudskæringer, da udskæring af rodfrugter og grøntsager kræver en kniv med et smalt skaft, så kniven ikke kløver dine grøntsager men skærer dem fint. Her udbyder de anerkendte japanske mærker Mac og Kai Santokuknive til dette behov.
De japanske knivmærker, som udbyder Santokuknive, adskiller sig fra sine europæiske konkurrenter med sin exceptionelle kvalitet. De japanske mærker som Mac og Kai udbyder vi her hos Susanne-Schmidt, fordi de er førende inden for funktionalitet og kvalitet.
Hvad bruges Santokukniven til?
Japanerne anser Santokukniven som en allroundkniv, der kan bruges overalt i køkkenet. Når du skal snitte med præcision, så er Santokukniven oplagt at bruge, da kniven er perfekt til at hakke eller snitte grøntsager i papirtynde skiver eller tern. Den er utrolig skarp med sit fine smalle blad, og derfor egner kniven sig til alle opgaver i køkkenet.
Vores udvalg af Santokuknive
Her hos Susanne-Schmidt kan du finde din Santokukniv til køkkenet, der letter madlavningen. Er du på udkig efter en anden type kniv, så har vi samlet hele vores sortiment af kvalitetsknive her.
Har du spørgsmål til vores knive, så tøv ikke med kontakte os på tlf. +45 26 60 88 28 eller på mail til kundeservice@susanne-schmidt.dk. Vi hjælper rigtig gerne med at finde den rette kniv til dit behov.