Susanne Schmidt | Handelsbetingelser

Fri fragt hvis du køber for mindst 500 DKK

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Hjemmesiden susanne-schmidt.dk tilhører virksomheden Susanne Schmidt ApS, og alle ordrer til susanne-schmidt.dk ekspederes og faktureres således fra Susanne Schmidt ApS. I nærværende handelsbetingelser omtales sælger (og webshop) som Susanne Schmidt.

Produktinformation

På susanne-schmidt.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til Susanne Schmidt via info@susanne-schmidt.dk.

Priser

Alle priser er kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres og køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Susanne Schmidt accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling

På susanne-schmidt.dk kan du kun bestille varer, som findes i vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler med susanne-schmidt.dk indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@susanne-schmidt.dk.

Betaling

På susanne-schmidt.dk kan der betales med:

Dankort

Visa

Mastercard

JCB

UnionPay

American Express

ViaBill

Bankoverførsel (Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

MobilePay

Virksomheder og institutioner har også mulighed for at betale med deres EAN-nummer, hvorefter de vil få tilsendt en e-faktura fra Susanne Schmidt.

Ved betaling med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Har du allerede en ViaBill-konto, koster det 39 kr. i gebyr hver måned.

Læs mere her: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/.

Der tages ikke kortgebyr ved betaling på susanne-schmidt.dk

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun du og PBS kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Susanne Schmidt.

Fragt

For at få din vare leveret, skal du betale fragt.

Levering sker med hovedsageligt med GLS. Herunder kan du se hvad forsendelse til private modtagere i Danmark koster (inkl. moms):

Danmark

GLS privat til pakkeshop: 40 DKK

GLS privat med levering:  60 DKK

GLS levering til erhverv:   60 DKK

Der er fri fragt i Danmark, hvis der købes varer for mere end kr. 500,-.

Leveringstiden til Danmark er 1-4 arbejdsdage. Har du brug for hurtig levering, er du velkommen til at kontakte Susanne Schmidt på info@susanne-schmidt.dk.

EU

GLS: 110 DKK

Norge & Schweiz

GLS/Postnord: 240 DKK

Fragtpriser til levering udenfor ovenstående lande kan oplyses ved henvendelse til info@susanne-schmidt.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på susanne-schmidt.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  1. Har modtaget din vare
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er nestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til info@susanne-schmidt.dk, pr. telefon til tlf. 2660 8828 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde blot ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen på en måde, der sikrer at den ikke udsættes for værdiforringelse, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Susanne Schmidt ApS
Jernbanegade 16
3480 Fredensborg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og efter forudgående aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på susanne-schmidt.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Susanne Schmidt ApS

Jernbanegade 16

3480 Fredensborg

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hjemmesiden www.susanne-schmidt.dk drives af firmaet:

Susanne Schmidt ApS
CVR nr: 4061 9194
Etableringsår: 2019

Jernbanegade 16
3480 Fredensborg
Telefon: +45 2660 8828
E-mail: info@susanne-schmidt.dk

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på susanne-schmidt.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Susanne Schmidt ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og den bogholderiansvarlige for Susanne Schmidt ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på susanne-schmidt.dk er Susanne Schmidt.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til susanne-schmidt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til evt. nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Susanne Schmidt ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Susanne Schmidt ApS via e-mail til info@susanne-schmidt.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@susanne-schmidt.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.02.2020

E-mærket