Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Hjemmesiden susanne-schmidt.dk tilhører virksomheden Susanne Schmidt ApS (CVR: 4061 9194), Jernbanegade 16, 3480 Fredensborg, og alle ordrer til susanne-schmidt.dk ekspederes og faktureres således fra Susanne Schmidt ApS. I nærværende handelsbetingelser omtales sælger (og webshop) som Susanne Schmidt.

 

Produktinformation

På susanne-schmidt.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til Susanne Schmidt via kundeservice@susanne-schmidt.dk.

 

Priser

Alle priser på hjemmesiden er kun gældende på bestillingsdagen, og kan således ændre sig fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, på bestillingstidspunktet. Alle priser er vist inkl. moms. Susanne Schmidt er ikke bundet af aftaler, hvis der er tale om en fejl, og kunden vidste eller burde vide, at der er tale om en fejl.

 

Bestilling

På susanne-schmidt.dk kan du kun bestille varer, som findes i vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du dog velkommen til at kontakte os.

Når du handler med susanne-schmidt.dk indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kundeservice@susanne-schmidt.dk.

 

Betaling

På susanne-schmidt.dk kan der betales med:

Dankort

Visa

Mastercard

JCB

UnionPay

American Express

Bankoverførsel (Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

MobilePay

Virksomheder og institutioner har også mulighed for at indkøbe og betale med deres EAN-nummer. Dette kræver dog en direkte henvendelse på mail (kundeservice@susanne-schmidt.dk). I mailen skal oplyses alle relevante virksomhedsoplysninger, herunder telefonnummer og mail, att. og selvfølgelig EAN-nr. De vil herefter få tilsendt en e-faktura fra Susanne Schmidt.

 

Der tages ikke kortgebyr ved betaling på susanne-schmidt.dk

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun du og PBS kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Susanne Schmidt.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Fragt

Køb for over 799 DKK & få gratis fragt til pakkeshop.

Levering sker hovedsageligt med GLS, PostNord & Bring. Herunder kan du se hvad forsendelse til private modtagere i Danmark koster (inkl. moms):

 

Levering i Danmark

Bring levering til pakkeshop: 50 DKK

Bring levering til privatadresse:  80 DKK

Bring levering til erhverv:   80 DKK

GLS levering til pakkeshop: 50 DKK

GLS levering til privatadresse:  80 DKK

GLS levering til erhverv:   80 DKK

PostNord levering til pakkeshop: 50 DKK

PostNord levering til privatadresse: 80 DKK

PostNord levering til erhverv: 80 DKK

 

Leveringstiden til Danmark er 1-4 arbejdsdage (Der er længere leveringstid på restordre, hvilket fremgår på produktsiden ved bestilling). Har du brug for hurtig levering, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@susanne-schmidt.dk eller tlf. +45 26 60 88 28

 

Afhentning

Det er også muligt at afhente din ordre i butikken, Jernbanegade 16, 3480 Fredensborg, eller få din ordre leveret i postnummer 3480 Fredensborg efter aftale.

Når varen er pakket og klar til afhentning, vil du få besked om at din ordre kan hentes i butikken – først da kan ordren afhentes.

Legitimation skal forevises på forlangende, det er ikke muligt at afhente ordrer for andre uden forudgående aftale.

 

Levering uden for Danmark

(Vi gør opmærksom på og tager forbehold for, at priserne kan ændre sig løbende hos GLS og PostNord – De nedenfor nævnte priser var gældende, da denne side senest blev opdateret i august 2020).

EU

GLS: 125-200 DKK (afhængigt af land)

Norge:

PostNord: 400/450 DKK (pakkeshoplevering eller omdeling til privat)

Schweiz

Postnord: 550 DKK

Fragtpriser til levering udenfor ovenstående lande kan oplyses ved henvendelse til kundeservice@susanne-schmidt.dk

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på susanne-schmidt.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  1. Har modtaget din vare
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men som leveres enkeltvis
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til kundeservice@susanne-schmidt.dk, pr. telefon til tlf. 2660 8828 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde blot ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, du finder nederst på siden her.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering og ombytning

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Når du meddeler os, at du ønsker at returnere dit køb, vil du få tilsendt en returseddel, som du kan benytte til returforsendelsen (se undtagelser herunder). Ønsker du kun at returnere dele af dit køb (såfremt din ordre indeholder flere varer), skal du selv afholde fragtomkostninger. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen, fra du modtager varen og indtil til vi modtager den retur.

 

Større varer, som for eksempel møbler og havemøbler kan returneres for egen regning.  Udgifterne til returnering af disse varer, dækkes ikke af Susanne Schmidt ApS.

 

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering uden brug af vores returlabel, bedes du bruge Post Danmark eller GLS – ikke alternative pakke distributører. Herved er det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret sammen med en kopi af fakturaen, og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten – herunder hvilke specifikke varer fra din ordre, du ønsker at returnere – og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen på en måde, der sikrer at den ikke udsættes for værdiforringelse, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Ønsker du at ombytte din(e) modtagne vare(r), foregår det på samme vis som ved returnering. Det vil sige, at du i det tilfælde, at du ønsker at bytte en vare til en anden, skal returnere dit køb og dernæst placere en ny ordre på webshoppen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Susanne Schmidt ApS
Jernbanegade 16
3480 Fredensborg

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og efter forudgående aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, den faktura, du modtog med ordren eller dit ordrenummer.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer solgt til virksomheder. Disse har ikke fortrydelsesret.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på susanne-schmidt.dk har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Susanne Schmidt ApS
Jernbanegade 16
3480 Fredensborg

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Kontakt os, og vi sender en fragtseddel du kan sætte på pakken.

 

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@susanne-schmidt.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Hjemmesiden www.susanne-schmidt.dk drives af firmaet:

Susanne Schmidt ApS
CVR nr: 4061 9194
Etableringsår: 2019

Jernbanegade 16
3480 Fredensborg
Telefon: +45 2660 8828
E-mail: info@susanne-schmidt.dk

 

Lagersalg

Bestillinger foretaget på Susanne-Schmidt.dk i perioden, hvor der afholdes lagersalg, gælder rabatkode KUN på produkter der er på lager. Alle bestillinger, hvor der er benyttet rabatkode, som indeholder produkter der er i restordre, udvidet leveringstid eller ikke på lager, annuleres disse produktes fra bestillingen.

 

Persondata- og cookiepolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere din(e) bestilt(e) vare(r) til dig.

Personoplysningerne registreres hos Susanne Schmidt ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.susanne-schmidt.dk er Susanne Schmidt ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine date ikke længere er nødvendige i formål til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i stred med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@susanne-schmidt.dk,

Du kan læse mere om vores Persondatapolitik og vores Cookiepolitik ved at klikke på disse links.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@susanne-schmidt.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Standardfortrydelsesformular

Find vores standardfortrydelsesformular her, eller kopier nedenstående, hvis du oplever problemer med at finde dokumentet via ovenstående links.

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende eller en eller flere varer ønskes ombyttet.

Til:
Susanne Schmidt ApS
CVR: 40619194
Jernbanegade 16, 3480 Fredensborg
Tlf. +4526608828
kundeservice@susanne-schmidt.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at ombytte følgende vare(r) i min ordre, eller at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

Forbrugerens navn:

 

Bestilt den:                                                                      Modtaget den:

 

Forbrugerens adresse:

 

Forbrugerens underskrift: (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Dato:

 

Denne standardfortrydelsesformular er udarbejdet af e-mærket til brug for e-mærkede netbutikker.

Formularen er udarbejdet på baggrund af Forbrugeraftalelovens bilag 3.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 09.02.2022

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop