Fermob havemøbler & tilbehør

Havemøbler fra Fermob er kendt for den høje kvalitet og det smukke design, der kombinerer æstetik med funktionalitet. Med Fermob havemøbler får du design, der er bæredygtige, udtryksfulde og holdbare. Uanset om du leder efter de elegante Fermob haveborde, stole eller den stemningsfulde belysning, kan du finde det her i vores brede udvalg af produkter fra Fermob.

Havemøbler i charmerende og fransk design fra Fermob

Fermob er et fransk designhus som, til at begynde med, var et lille jernværk, der producerede havemøbler. I dag er Fermob en af verdens største producenter i salg af havemøbler. Produktionen foregår stadig i Frankrig, i byen Thoissey. Det franske designerbrand centrerer sig om nøgleordene design, teknik, håndværk og ikke mindst farver.

Havemøbler fra Fermob er kendt for den høje kvalitet og det smukke design, der kombinerer æstetik med funktionalitet. Uanset om du leder efter de elegante Fermob haveborde, stole eller den stemningsfulde belysning, kan du finde det her i vores brede udvalg af produkter fra Fermob.

Foretrækker du det klassiske og tidsløse design, finder du det i Fermob Luxembourg serien, mens du i Fermob Bistro serien finder et strejf af moderne elegance. Med et bredt udvalg af farver at vælge imellem, kan du skabe det udendørsrum, der afspejler din personlige stil og æstetik.

 

Skab den perfekte stemning med møbler fra Fermob

Fermob udbyder et univers af skønne og stemningsfulde design, så du kan skabe det unikke lounge område i haven. Med de farverige havemøbler fra Fermob, kan du designe din lounge, som du ønsker den.

Alle Fermob bænke, stole og borde kommer i et stort farveudvalg. Fermob tilbyder møbler i både nedtonede og ekspressive farver. Deep blue, cotton white og frosted lemon er bare nogle af farverne, der findes i udvalget. Det er kun fantasien, der sætter grænser for sammensætningen af møbler og farver i dit ønskede udendørsområde.

 

Havestole, -borde og -bænke fra Fermob i bæredygtigt og æstetisk design

Ikke alene tilbyder Fermob et æstetisk input til dit uderum, men kvaliteten og materialerne er også højt prioriteret. Fermob er rig på bæredygtige initiativer, hvilket først og fremmest betyder kvalitetsrige havemøbler. Møblerne tjekkes grundigt efter europæiske standarder og gennemgår kvalitetskontrol i alle produktionsled. Hvert Fermob produkt gennemgår også en ‘crash-test’, hvilket svarer til 47 års intens brug. Brandets bæredygtige løsninger er mange, og her er flere af dem:

  • Omkring 98% af alt jern og aluminium genanvendes på verdensplan.
  • Lakken indeholder ingen opløsningsmidler og er 100% genanvendelig, mens der løbende arbejdes på at nedskære energiforbruget gennem tiltag som at sænke temperaturen ved påføring og hærdning af lak.
  • Møblerne er genanvendelige og vedligeholdelsesfrie.
  • Anvendelse af genbrugt metal.
  • Køb dine bæredygtige møbler i dag og brug dem i mange år.

 

Køb Fermob havemøbler til gode priser

Hos Susanne Schmidt har vi regelmæssigt spændende tilbud på vores udvalg af havemøbler og tilbehør fra Fermob. Uanset om du leder efter det ideelle Fermob bord til din terrasse eller en smuk Fermob bænk til haven, har vi gode tilbud. Det gør det overskueligt at opgradere udendørsrummet til en overkommelig pris.

Har du brug for vejledning til vores Fermob sortiment, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. +45 26 60 88 28 eller på mail til kundeservice@susanne-schmidt.dk.

 

Typiske spørgsmål til Fermob havemøbler og tilbehør

 

Hvad er historien bag brandet Fermob?

Fermob er et fransk designhus med en historie, der strækker sig tilbage til 1953. Oprindeligt var det et lille jernværk, der producerede udendørs møbler. Navnet Fermob kommer af de franske ord “fer”, der betyder jern, og “mobilier”, der betyder møbler. Det var en passende navngivning, da Fermob var pionerer inden for havemøbler af jern i det sene 19. århundrede. 

I dag er Fermob fortsat specialister inden for udenførs havemøbler med et fokus på design, teknik, håndværk og ikke mindst farver.

 

Hvad er Fermob havemøbler lavet af?

Møbler fra Fermob er primært kontrueret af metal, enten stål eller aluminium, som gør dem lette og nemme at flytte rundt i haven. For at sikre, at møblerne bevarer deres farver og udseende på trods af udsatte vejrforold, anvender Fermob en anti-UV-lakering, der gør farverne holdbare og modstandsdygtige.

 

Hvor længe holder Fermob møbler?

Fermob møbler er kendt for den høje kvalitet og holdbarhed, hvilket er resultatet af omhyggelige insepektioner i hele produktionsprocessen. Der er lige fra starten, hvor råmaterialerne vurderes, til svejsninger, lakering, montering og endelig det færdige produkt.

Selvom holdbarheden af Fermob møbler kan variere efter brug, vedligeholdelse og vejrlige forhold, kan de forventes at holde i mange år. Med den rette pleje og regelmæssig vedligeholdelse kan havemøbler fra Fermob holde i årtier.

 

Hvordan vedligeholder jeg bedst mine Fermob havemøbler?

Selvom Fermob møbler er designet til at stå udendørs året rundt, er der nogle få tips, du kan gøre brug af for at forlænge møblernes holdbarhed og bevare deres originale udseende.

Du kan finde detaljerede vejledninger til vedligeholdelse for Fermob produkter her. Ved at følge dem kan du nyde dine Fermob havemøbler i mange år fremover.

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop