Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på susanne-schmidt.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Susanne Schmidt ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Direktøren og den bogholderiansvarlige for Susanne Schmidt ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på susanne-schmidt.dk er Susanne Schmidt.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Susanne Schmidt kan kontakte dig via e-mail for at invitere dig til at anmelde services og/eller produkter, du har modtaget af os for at få din feedback
og forbedre vores services og produktudvalg. Susanne Schmidt kan også bruge sådanne anmeldelser i salgsfremmende materiale og medier til reklame- og markedsføringsformål. Vi bruger en ekstern virksomhed, Trustpilot A/S (“Trustpilot”), til at indsamle din feedback, og det betyder, at vi deler dit navn, din e-mailadresse og dit referencenummer med Trustpilot til dette formål. Hvis du vil vide mere om, hvordan Trustpilot behandler dine data, kan du læse deres persondatapolitik her.

 

Andre oplysninger afgivet til susanne-schmidt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev registrerer vi dit navn og din e-mail adresse. Dit navn og e-mail-adresse videregives derved til vores samarbejdspartner MailChimp. Hvis du vil vide mere om, hvordan MailChimp behandler dine data, kan du læse deres persondatapolitik her.

 

Som registreret hos Susanne Schmidt ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Susanne Schmidt ApS via e-mail til kundeservice@susanne-schmidt.dk.

 

Ønsker du at vide mere om vores brug af de datafiler, der lagres ved dit besøg og køb på webshoppen, henviser vi til vores Cookiepolitik.

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop