Susanne Schmidt | Om os

Fri fragt hvis du køber for minimum DKK 500,-

Om os

Susanne Schmidt er en interiørbutik med flair for indretning og design både inde og ude

Historien bag Susanne Schmidt – Interiør og Eksteriør

Grundlæggeren af interiørbutikken Susanne Schmidt er den danske kvinde af samme navn, som for år tibage sprang ud som designer, da hun skabte den etbenede, ergonomiske OneLeg-skammel.

Susanne oplevede dengang, at hun fik ondt i ryg og knæ, når hun ordnede sin have, da dette ofte foregik i akavede arbejdsstillinger. For at aflaste ryg og knæ benyttede Susanne sig i starten af en traditionel brolæggerskammel, da funktionen med at sidde på en etbenet skammel fungerede rigtig godt. Men skamlen var tung at flytte rundt på i haven, foden var kuglerund og borede sig ned i græsplænen, og derudover var det svært for Susanne at holde balancen på brolæggerskamlen, som i øvrigt væltede bare hun rejste sig det mindste fra sædet.

Med udgangspunkt i brolæggerskamlen, udviklede Susanne og hendes gode ven, Jens Andersen, i 2011 den første OneLeg-skammel i plastik. Den var let at have med sig rundt til opgaver i haven, og den havde en buet fod, som ikke borede sig ned i græsplænen, men som stadig gav den vigtige vippefunktion og tillod skamlen at stå for sig selv.

Det blev hurtigt klart, at OneLeg-skamlen også ville være fantastisk til mange andre opgaver og formål både ude og inde – særligt med tilføjelsen af skridsikring til skamlen til indendørs brug – og at denne kunne bruges af både børn og voksne i blandt andet sundhedssektoren, mange forskellige erhverv, institutioner og skoler.

Susannes interesse for design fortsatte efter produktionen af denne skammel, og hun har siden da blandt andet udviddet med en træversion af OneLeg-skammel – OneLeg Wood – som også viser Susannes interesse for indretning. Interessen for indretning har Susanne altid haft, og i 2018 valgte hun i samarbejde med Nina Larsson og Birgitte Majlund at åbne butiksfælleskabet No.16 – Fredensborgs mindste stormagasin – som består af Nina og Birgittes garnforretning, Garnvärk, Susannes interiørbutik, Susanne Schmidt, og et fælles areal som udlejes til diverse popup-butikker, som tilbyder alt fra keramik til cykler.

Susanne udvalgte forskellige interiør- og eksteriørprodukter i høj kvalitet og i smukke designs, og sælger således alt fra boligtekstiler over bekædningsgenstande til både børn og voksne til japanske køkkenknive og anerledes planteløsninger til hjemmet.

 

E-mærket

Pin It on Pinterest