Om os

Historien bag Susanne Schmidt

Historien om interiørvirksomheden Susanne Schmidt starter i virkeligheden et helt andet sted – da jeg sprang ud som designer og skabte den etbenede, ergonomiske OneLeg-skammel.

 

Jeg er et meget haveglad menneske, og er derfor tit i haven. Men da jeg for år tilbage oplevede at få ondt i ryg og knæ, når jeg lugede ud og ordnede min have, benyttede jeg mig i starten af en traditionel brolæggerskammel for at aflaste ryg og knæ.

 

Funktionen med at sidde på en etbenet skammel fungerede rigtig godt. Men skamlen var tung at flytte rundt på i haven, foden borede sig ned i græsplænen, og derudover var det svært for mig at holde balancen på brolæggerskamlen – og endeligt så væltede skamlen bare jeg rejste mig det mindste fra sædet.

 

Med udgangspunkt i brolæggerskamlen, udviklede jeg og min gode ven, Jens Andersen, i 2011 OneLeg-skamlen i plastik. Den er let at have med sig rundt til opgaver i haven, og den har en buet fod, som ikke borer sig ned i græsplænen, men som stadig giver den vigtige vippefunktion og samtidig tillader skamlen at stå for sig selv. Siden hen har vi også udviklet træversionen af OneLeg – nemlig OneLeg-Wood.

 

Ud over at OneLeg-skamlen er idéel til haven, bruges den i dag også til mange andre formål både ude og inde – og af børn og voksne. Du kan bl.a. finde skamlen i sundhedssektoren, institutioner og på skoler.

 

Design & indretning

Interessen for design og indretning har jeg altid haft, og i 2018 åbnede jeg i samarbejde med Nina Larsson og Birgitte Majlund butiksfælleskabet No.16 – Fredensborgs mindste stormagasin. No. 16 består i dag af Birgittes garnforretning, Garnvärk, min interiørbutik, Susanne Schmidt, Café No. 16, samt den mindre interiørforretning, Fryd Living. Derudover består ‘stormagasinet’ af en masse mindre popup-butikker med varer fra uafhængige designere, håndværkere, webshops og mindre virksomheder.

I 2022 udvidede jeg min forretning med en stor bolig-afdeling på Chrst. Boecksvej 17 i Fredensborg, hvor et stor udvalg af møbler til haven, entréen, badeværelset og meget, meget andet får god plads til at inspirere. I butikken i No. 16 (Jernbanegade 16, Fredensborg), findes vores stor udvalg af køkkenprodukter og mindre interiør til hjemmet.

Bedste hilsner
Susanne Schmidt

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop