Susanne Schmidt | Om os | Indretning inde og ude

Fri fragt hvis du køber for mindst 500 DKK

Om os

Susanne Schmidt er en interiørbutik med flair for indretning og design både inde og ude

Find alt til dit hjem hos os

Den indretning og de materialer, du bruger i din bolig, er med til at forme dit hjem.
I butikken i Fredensborg og her på webshoppen finder du interiør og eksteriør til dig, dit hjem og til haven med fokus på kvalitet og smukt design – og for mange af produkterne er der fokus på økologiske og naturlige materialer.
Selve butikken finder du i butiksfællesskabet No. 16 i Jernbanegade 16 i Fredensborg

Se hvad der hitter lige nu.
Vi vil glæde os til at betjene dig!

Historien bag Susanne Schmidt

Historien om interiørvirksomheden Susanne Schmidt starter i virkeligheden et helt andet sted – da jeg sprang ud som designer og skabte den etbenede, ergonomiske OneLeg-skammel.

 Jeg er et meget haveglad menneske, og er derfor tit i haven. Men da jeg for år tilbage oplevede at få ondt i ryg og knæ, når jeg lugede ud og ordnede min have, benyttede jeg mig i starten af en traditionel brolæggerskammel for at aflaste ryg og knæ.

Funktionen med at sidde på en etbenet skammel fungerede rigtig godt. Men skamlen var tung at flytte rundt på i haven, foden borede sig ned i græsplænen, og derudover var det svært for mig at holde balancen på brolæggerskamlen – og endeligt så væltede skamlen bare jeg rejste mig det mindste fra sædet.

Med udgangspunkt i brolæggerskamlen, udviklede jeg og min gode ven, Jens Andersen, i 2011 OneLeg-skamlen i plastik. Den er let at have med sig rundt til opgaver i haven, og den har en buet fod, som ikke borer sig ned i græsplænen, men som stadig giver den vigtige vippefunktion og samtidig tillader skamlen at stå for sig selv. Siden hen har vi også udviklet træversionen af OneLeg – nemlig OneLeg-Wood.

Ud over at OneLeg-skamlen er idéel til haven, bruges den i dag også til mange andre formål både ude og inde – og af børn og voksne. Du kan bl.a. finde skamlen i sundhedssektoren, institutioner og på skoler.

Interessen for design og indretning har jeg altid haft, og i 2018 åbnede jeg i samarbejde med Nina Larsson og Birgitte Majlund butiksfælleskabet No.16 – Fredensborgs mindste stormagasin. No. 16 består af Nina og Birgittes garnforretning, Garnvärk, min interiørbutik, Susanne Schmidt, og en masse mindre popup-butikker med varer fra uafhængige designere, håndværkere, webshops og mindre virksomheder.

Bedste hilsner
Susanne Schmidt

E-mærket