Besøg interiørbutikken Susanne Schmidt i Fredensborg

Fri fragt hvis du køber for mindst 500 DKK

Besøg os

Kom op i vores forretning i Fredensborg.

I fællesskab med Gärnværk har vi åbnet Fredensborgs mindste Stormagasin, der består af vores egen interiørbutik, en stor garn- og strikkebutik, en indbydende deli og No.16 som er et spændende mix af små popupbutikker, kunsthåndværkere osv.

Butikken findes på adressen:
Jernbanegade 16
3480 Fredensborg

Åbningstider EFTER 7. FEBRUAR:

Mandag-Fredag:         kl. 10.00-18.00
Lørdag:                         kl. 10.00-15.00
Søndag:                        Lukket

Frem til d. 7. februar, hvor vi forhåbentligt igen kan lukke jer ind i butikken, er det muligt at hente og aflevere GLS-pakker, samt at afhente bestilte varer fra butikken ved indgangen i åbningstiderne, som beskrevet ovenfor. 

Ønsker du at bestille varer til afhentning ved butikken?
Bestil og betal enten via webshoppen og vælg “afhent i butikken” som ‘leveringsmetode’ – eller; bestil via SMS/opkald til tlf. 2660 8828, mail til: info@susanne-schmidt.dk eller besked på vores sociale medier (Instagram og Facebook) og betal på MobilePay. Afvent bekræftelse på at ordren er klar til afhentning, og hent derefter din(e) vare(r) inden for åbningstiderne, foran butikken. Afvent betjening ved døren og husk mundbind og god afstand.

Susanne Schmidt

Jernbanegade 16
3480 Fredensborg

Kontakt os

Du kan kontakte os på:
E-mail: info@susanne-schmidt.dk eller
Tlf.: +45 26 60 88 28

Vi besvarer normalt henvendelser inden for 24 timer
Mandag – Fredag kl. 08.30 – 18.00

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt – forvent senest svar inden for 24 timer.

E-mærket