Besøg og kontakt os

Find alt til dit hjem hos os

Den indretning og de materialer, du bruger i din bolig, er med til at forme dit hjem. I butikken i Fredensborg og her på webshoppen finder du interiør og eksteriør til dig, dit hjem og til haven med fokus på kvalitet og smukt design – og for mange af produkterne er der fokus på økologiske og naturlige materialer.

Selve butikken finder du i butiksfællesskabet No. 16 i Jernbanegade 16 i Fredensborg gågade – blot 5 minutters gåafstand fra Fredensborg slot.

Det er muligt at parkere lige ved butikken, hvor der er rigeligt med P-pladser. Parkering er også muligt i gågaden ved de afmærkede P-båse.

Se hvad der hitter lige nu.

Vi vil glæde os til at betjene dig!

 

Butiksfællesskab

Butiksfællesskabet består af 4 selvstændige butikker i No. 16, hvor du udover Susanne Schmidt finder garnbutikken Gärnværk, Café No. 16, samt interiørbutikken Fryd.

Udover de 4 selvstændige butikker, finder du i No. 16 mere end 30 mindre butikker, der rummer alt lige fra keramik, lækre ting til hjemmet, tøj, smykker, overraskelser samt vin & spiritus. Fælles for No. 16s butikker er, at de har et godt og bredt udvalg af produkter i høj kvalitet.

 

Åbningstider:
Man-fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Du er altid velkommen til at kontakte os på

kundeservice@susanne-schmidt.dk
+45 26 60 88 28

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop