Besøg og kontakt os

Find alt til dit hjem hos os

Den indretning og de materialer, du bruger i din bolig, er med til at forme dit hjem. I vores butikker i Fredensborg og her på webshoppen finder du interiør og eksteriør til dig, dit hjem og til haven med fokus på kvalitet og smukt design – og for mange af produkterne er der fokus på økologiske og naturlige materialer.

Vores 2 fysiske butikker finder du i Fredensborg i Nordsjælland.
Susanne Schmidt finder du i Butiksfællesskabet No.16 i Fredensborgs gågade, Jernbanegade 16  – blot 5 minutters gåafstand fra Fredensborg slot.
Susanne Schmidt Bolig finder du på Christopher Boecksvej 17, lige ved den ene indkørsel til gågaden – kun ca. 100 skridt fra No.16

Det er muligt at parkere lige ved butikkerne, hvor der er rigeligt med P-pladser. Parkering er også muligt i gågaden ved de afmærkede P-båse.

Se hvad der hitter lige nu.

Vi vil glæde os til at betjene dig!

 

Butiksfællesskabet No.16

Butiksfællesskabet No.16 i Jernbanegade ejes i fællesskab af Garnvärk og Susanne Schmidt. Foruden disse forretninger finder du også den dejlige Café No.16 samt en bred vifte af spændende mindre butikker, der tilbyder alt fra keramik, lækre ting til hjemmet, tøj, smykker, samt vin & spiritus.
I No.16 finder du også et stort udvalg af lækre produkter fra den danske hudplejeproducent, Karmameju, hjemmesko fra GLERUPS og de farvestrålende og velduftende sæber, servietter m.m. fra Michel Design Works.
Fælles for No. 16’s butikker er et godt og bredt udvalg af produkter i høj kvalitet.

Besøg No.16’s hjemmeside her og følg med på Facebook og Instagram: @no-16fredensborg

 

Åbningstider:

Jernbanegade 16:
Man-fredag: 10.00-17.30
Lør-søndag: 10.00-15.00

Christopher Boecksvej 17:
Man-fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: LUKKET

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

kundeservice@susanne-schmidt.dk
+45 26 60 88 28

Vi bestræber på os på at besvare din henvendelse pr. mail inden for 24 timer på hverdage.

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop