Besøg og kontakt os

Find alt til dit hjem hos os

Den indretning og de materialer, du bruger i din bolig, er med til at forme dit hjem. I vores butikker i Fredensborg og her på webshoppen finder du interiør og eksteriør til dig, dit hjem og til haven med fokus på kvalitet og smukt design – og for mange af produkterne er der fokus på økologiske og naturlige materialer.

Vores fysiske butikker finder du begge i Fredensborg i Nordsjælland. Den ene i butiksfællesskabet No. 16 i Jernbanegade 16 i Fredensborg gågade – blot 5 minutters gåafstand fra Fredensborg slot -, den anden på Chrst. Boecksvej 17 “på bagsiden” af Fredensborg gågade.

Det er muligt at parkere lige ved butikkerne, hvor der er rigeligt med P-pladser. Parkering er også muligt i gågaden ved de afmærkede P-båse.

Se hvad der hitter lige nu.

Vi vil glæde os til at betjene dig!

 

Butiksfællesskab

Butiksfællesskabet i Jernbanegade består af 4 selvstændige butikker i No. 16, hvor du udover Susanne Schmidt finder garnbutikken Gärnværk, Café No. 16, samt interiørbutikken Fryd.

Udover de 4 selvstændige butikker, finder du i No. 16 mere end 30 mindre butikker, der rummer alt lige fra keramik, lækre ting til hjemmet, tøj, smykker, overraskelser samt vin & spiritus. Fælles for No. 16s butikker er, at de har et godt og bredt udvalg af produkter i høj kvalitet.

 

Åbningstider:

Jernbanegade 16:
Man-fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: LUKKET

Chrst. Boecksvej 17:
Man-fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: LUKKET

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

kundeservice@susanne-schmidt.dk
+45 26 60 88 28

Vi bestræber på os på at besvare din henvendelse pr. mail inden for 24 timer på hverdage.

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop