Made by Mama Parmesanost modnet i 23-28 uger
199,00 kr. – 269,00 kr.
Blandt de mange specialiteter, finder du en fantastisk Parmesan, Parmigiano Reggiano fra en lille by vest for Modena i Italien. Her arbejder tre generationer sammen med Mama Marisa. Deres hold har faktisk vundet verdens fineste pris i parmesan-kategorien – nemlig SUPER GOLD blandt 2.472 andre oste. Fantastisk – og fuldt fortjent!
Osten er lagret i 27 måneder, fordi det netop her, balancen mellem fedme og syre er helt perfekt.
Parmigiano Reggiano laves af 5 % skummetmælk malket om aftenen og 5 % fuldfed mælk fra morgenmalkningen. Dertil kommer hårdt arbejde og vedholdenhed. Hver ost bliver vendt og børstet én gang om ugen. Parmigiano Reggiano bliver brækket i stykker på cirka 400 til 700 gram. Vægten kan variere, da det ikke er muligt at kontrollere vægten præcist under udskæringen. En stor del af nydelsen ligger i duften, så husk at dufte til parmesanen, før du sætter tænderne i den. Bræk den med en parmesankniv og nyd den med et godt glas rødvin.